Aanbod primair onderwijs


Onder het totaaloverzicht vind je alle cultuureducatie aanbod van Nijmegen. Gebruik de knop 'zoeken' om het aanbod te verfijnen op bv. discipline, thema, periode, doelgroep en/of  trefwoord. Ben je op zoek naar het aanbod van een specifieke instelling, maak dan gebruik van de mogelijkheid om het aanbod per instelling te tonen. 

 

Aanbod op maat
Indien gewenst, maken veel instellingen en individuele aanbieders hun aanbod op maat voor de school. Voor advies of informatie hierover kun je contact opnemen met CESN. Je kunt ook direct contact opnemen met de aanbieder.

Cultureel Jaarprogramma
Wil je leerlingen in meerdere leerjaren kennis laten maken met verschillende disciplines en vind je het makkelijk als CESN een voorselectie van het aanbod heeft gemaakt? Bekijk dan de mogelijkheden van ons Cultureel Jaarprogramma en onze plusprogramma's Erfgoed & Architectuur en Film.

 

Kerndoelen en leerlijnen primair onderwijs  

Informatie over kerndoelen en leergebieden in het primair onderwijs kun je vinden op de website van Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Informatie over doorgaande leerlijnen is te vinden op de website van de Lindenberg.