De Kunst & Cultuurroute


Speciaal voor het voortgezet onderwijs biedt CESN de kunst & cultuurroutes. Op een aantal vooraf geselecteerde woensdagen kunnen scholen hun leerlingen een route laten bewandelen langs verschillende culturele instellingen en kunstenaars. Elke leerling bezoekt tijdens zo’n route drie workshops op verschillende locaties. Zo maken zij op een leuke manier kennis met een culturele omgeving en discipline. De invulling van de route (welke activiteiten) wordt in samenspraak met de school samengesteld. Hierbij kan een keuze worden gemaakt uit verschillende disciplines. Er kan ook een route op maat samengesteld worden. 

 

Het aantal instellingen/ kunstenaars dat meedoet met een bepaalde route hangt af van het aantal leerlingen waarmee de school inschrijft. Hoe meer leerlingen, hoe meer activiteiten om uit te kiezen.

 

Voor wie
De route is geschikt voor zowel 1e, 2e, 3e, 4e als 5e jaars leerlingen van VMBO tot VWO en kan worden ingezet voor het vak CKV of als oriëntatie.

Kosten

Deelname aan de Kunst & Cultuurroute bedraagt €20,- per leerling.

 

Meedoen of meer weten?
Neem contact op met Will Sonnemans: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of bel 024-3273927.