Art Battle 2019

Art Battle is een initiatief om eindexamenleerlingen in de beeldende vakken meer gelegenheid te bieden hun examenwerk te exposeren. Het is een wedstrijd onder alle middelbare scholen van Nijmegen, waarbij een deskundige jury uit alle drie de categorie├źn (VMBO, HAVO en VWO) een winnaar kiest. Vooraf selecteert de school samen met Marloes Heemskerk (docent beeldend en initiatiefneemster van Art Battle) een aantal werken uit de verschillende disciplines voor de expositie.


De expositie zal dit jaar voor het eerst plaats vinden in de exporuimte van de Lindenberg, van 3 tot 23 juni. Hierdoor krijgen alle deelnemende leerlingen en andere belangstellenden de mogelijkheid om het werk te zien.


Praktisch betekent dit voor de scholen dat alle werken op 29 mei opgehaald worden en op 28 juni weer retour gebracht worden, op tijd voor de diplomeringsavonden.


Dit jaar wordt Art Battle ondersteund voor het eerst ondersteund door Cultuur en School Nijmegen (CESN) en zal er via hun site informatie te vinden zijn over dit initiatief.

Inmiddels hebben zich al zes scholen aangemeld! Ben je ook enthousiast geworden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en meld je aan!

Mailen naar Cultuur en School Nijmegen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.