CESN presenteert evenementenkalender VO

Cultuur en School Nijmegen presenteert op de valreep van schooljaar 2012-2013 een evenementenkalender voor het komende schooljaar.  Docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs uit de regio Nijmegen vinden  hier een overzicht met belangrijke, leuke en educatieve culturele evenementen en initiatieven.

Na een rondgang van Cultuur en School Nijmegen onder diverse scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeente Nijmegen, blijkt er behoefte te bestaan aan een overzicht waarin culturele evenementen (met of zonder cultuur educatieve component) gebundeld gepresenteerd worden.

In de evenementenkalender zijn diverse (cultuur educatieve) evenementen en initiatieven uit de regio Nijmegen opgenomen. Ieder item is voorzien van een link naar een korte uitleg en een verwijzing naar de website van het betreffende initiatief. Hierop is uiteraard meer informatie te vinden voor geïnteresseerden. Indien een evenement een cultuureducatief aanbod heeft, wordt er bij vermeld wat het zoal inhoudt en met wie men daarvoor in contact kan treden indien er interesse is.